Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НОВИНИ






Участь викладачів кафедри маркетингу у методичному семінарі у Бранденбургського технічному університеті Котбус-Зенфтенберг (м. Коттбус, Німеччина).

     


281120141505.jpg

У листопаді-грудні цього року к.е.н., доцент кафедри маркетингу Палєхова Л.Л. та асистент кафедри маркетингу Куваєва Т.В. взяли участь у методичному семінарі для викладацького персоналу, що був проведений у м. Коттбус (Німеччина) факультетом ресурсного менеджменту Бранденбургського технічного університету Котбус-Зенфтенберг сумісно з Організацією міжнародної кооперації Німеччини (GIZ).

281120141479.jpg


Семінар включав практичні тренінги  щодо використання «зелених» модулів при викладанні економічних дисциплін за допомогою платформи дистанційного навчання «Eco-Campus». У процесі багатосторонніх консультацій, в яких брали участь  представники більш десяті країн світу, обговорювалися можливості адаптації навчальних продуктів та навчальних методів до принципів сталого розвитку. У тому числі доц. Палєхова Л.Л. та ас. Куваєва Т.В. презентували досвід Інституту економіки НГУ щодо використання платформи дистанційного навчання «Eco-Campus» при вивченні певних дисциплін за напрямом маркетинг.


281120141454.jpg



Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт