Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НОВИНИ





8 лютого 2017 р. відбулось урочисте закриття курсів з підвищення кваліфікації по кафедрі маркетингу за Програмою «НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців»
     

8 лютого 2017 р. відбулось урочисте закриття курсів з підвищення кваліфікації по кафедрі маркетингу за Програмою «НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців», яке здійснювалось під керівництвом професора Решетілової Т.Б. Програму співпраці України з НАТО започатковано в 2000 р. Вона фінансується в рамках цивільного бюджету Північно-Атлантичної Організації. Основними цілями Програми є підвищення рівня працевлаштування колишніх військовослужбовців і полегшення їх переходу до цивільної кар'єри. Центр маркетингових технологій Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» приймає участь у Програмі з 2010 р.

Слухачі курсів успішно захистили випускні роботи і отримали відповідні свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації, які є професійною атестацією і дозволяють отримати конкурентні переваги при працевлаштуванні та відкритті власного бізнесу. Свідоцтва про підвищення кваліфікації вручив перший проректор НГУ Азюковський О. О.  



FotorCreated (1).jpg FotorCreated (1).jpg
FotorCreated (1).jpg FotorCreated (1).jpg

   





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт