Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НОВИНИ





10-11 грудня 2015 р. на кафедрі маркетингу відбулась ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Majesty of Marketing» (робоча мова конференції – англійська). 
     


ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Majesty of Marketing» (робоча мова конференції – англійська) проведена спільно з Українською асоціацією маркетингу. Метою конференції було обговорення актуальних для України питань маркетингу професійною мовою, яка використовується спеціалістами маркетингових служб організацій в англомовних країнах.

У роботі конференції прийняли учать 145 учасників, які представляли 17 ВНЗ з Австрії, Німеччини, Росії, Алжиру, Узбекистану, а також учасники з ВНЗ м. Львова, Одеси, Харкова, Чернівців, Кривого Рога, Сум, Дніпропетровська. У роботі конференції приймали участь учні технікумів та коледжів м. Дніпропетровськ.

Однією з особливостей роботи конференції була участь у її роботі журі представників ринку праці: комерційного директора заводу «Новакор» Ковтуна Костянтина Михайловича та комерційного директора підприємства «Оптика Дніпро» Макухі Юрія Михайловича.

Під час роботи конференції підведено підсумки Конкурсу соціальної студентської реклами, який щорічно проводить кафедра маркетингу. На конкурс було представлено роботи у форматі відеореклама та печатана реклама у двох номінаціях: «Я люблю Україну» та «Я проти сексизму». Кращі роботи було відзначено грамотами та призами.

Традиційно переможців конференції «Majesty of Marketing» було визначено за результатами студентського голосування.

CRW_2271.jpg IMG_2633.jpg IMG_2650.jpg IMG_2675.jpg IMG_2693.jpg 





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт