Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НОВИНИ



E-Learning-Plattform «ECO-Campus»

Як відомо, GIZ успішно реалізував цілий ряд глобальних ініціатив у галузі розвинення віртуальної мережі з підготовці кваліфікованих кадрів у форматі сприяння сталому розвитку. Методологія навчання GIZ визначається як престижна, самонавідна та соціально-орієнтована, спирається на різні способи кооперації наукової спільноти та широку підтримку різних громадських організацій та бізнесу.

Платформа E-Learning-Plattform «ECO-Campus» має цілий ряд модулів (тем), що включає онлайн лекції та презентації, текстові пояснення, глосарій та сторінку форуму. Студенти не обмежуються часовими рамками, мають вільний доступ до всіх матеріалів, що аналізують кращу практику ведення бізнесу.

Унікальність програми складається у тому, що студенти кафедри маркетингу Національного гірничого університету перші серед Вищих нав чальних закладів України отримали можливість користуватися спеціальним програмним забезпеченням для формування професійних знань у галузі міжнародних стандартів сталого розвитку, методів формування життєвого циклу підприємств і товарів, стратегічного планування тощо.

Таким чином майбутні маркетологи, як і студенти провідних університетів Європи й Америки, тепер мають можливості систематично нарощувати свій професійно-кваліфікаційний потенціал на рівні сучасних вимог.







Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт